New ST 227P breaking belt - Snowblower Forum : Snow Blower Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 01-30-2016, 01:59 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jan 2016
Location: Maryland
Posts: 1
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
New ST 227P breaking belt

What a disappointment this snow thrower is! My oil level was low as well. I can handle that, but the belt breaking after an hour of use is completely unacceptable. I emailed Husqvarna and they have not or will not respond. This is absolutely ridiculous.

Anyone have insight on why the belts are failing? Any help would be appreciated.
Copboy4090 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 01-07-2017, 09:55 PM
Super Moderator
 
Kiss4aFrog's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Hudson, WI
Posts: 9,232
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 522
Thanks (Received): 690
Likes (Given): 3912
Likes (Received): 1505
Garage
To SBF Copboy

Make sure the bolts that hold the auger housing to the transmission body are tight.
Did you buy it new or used ?? Where did you buy it ??

.
Make sure the windows are up before the snow plow goes by !!

Please help keep the lights on by subscribing:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kiss4aFrog is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowblower Forum : Snow Blower Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome