Snowblower Forum : Snow Blower Forums - Reply to Topic
Thread: old 826 with new subaru engine Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowblower Forum : Snow Blower Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-03-2019 07:39 AM
tdipaul
Quote:
Originally Posted by Theander View Post
got some snow in Sweden now so i got to try it out. Works great but considering rebuilding it to hydro-static drive. Got some hydraulic wheelmotors and a pump with pully in a pallet somewhere. Always good to collect things will be a summer project if i go that way.
Interesting challenge

subscribed!
02-03-2019 04:18 AM
Theander got some snow in Sweden now so i got to try it out. Works great but considering rebuilding it to hydro-static drive. Got some hydraulic wheelmotors and a pump with pully in a pallet somewhere. Always good to collect things will be a summer project if i go that way.
02-26-2018 12:16 PM
Theander back to work today so used the blaster and then repainted one side of the auger.
02-25-2018 08:11 AM
Theander been sick all week with the flu so not much going on. But today i installed new bearing. also a picture of some painted parts of the snowthrower.
02-23-2018 01:47 AM
Theander Thanks now i remeber i removed it when i split the thrower in 2
02-22-2018 02:27 PM
POWERSHIFT93 HERE is a pic of how that goes in.
02-22-2018 01:21 PM
POWERSHIFT93
Quote:
Originally Posted by Theander View Post
oh i thought this part was used for the scraper spring. Now i acually have no idea where this part is located. I can't find it in the part views either.

Anyone know what it is used for?
that clip holds down the cage of the wheel clutch.
02-22-2018 12:46 PM
Theander oh i thought this part was used for the scraper spring. Now i acually have no idea where this part is located. I can't find it in the part views either.

Anyone know what it is used for?
02-22-2018 11:57 AM
POWERSHIFT93 The 1 end of the spring hooks onto the scraper bar itself. and the other end hooks onto this.
02-22-2018 11:51 AM
Theander yes i seen the diagrams but have not figured alla out yet. Maybe it is easier when i start asamble it again.
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome