Weak spark on new blower - Snowblower Forum : Snow Blower Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 1 Old 02-16-2017, 01:17 PM Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Feb 2017
Posts: 7
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Weak spark on new blower

Very weak spark on new blower that has never been run. There is the connector on the spark wire that comes from the coil and attaches to the plug. There is a lot of resistance when I measured both ends of the connector after taking it off the spark wire. On the 20K Ohm scale it measures 9.98 Is that a proper resistance?
Thanks for any info
redhawks2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowblower Forum : Snow Blower Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome