New Threads Not Marked As Read on Return? - Snowblower Forum : Snow Blower Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 4 Old 01-11-2011, 12:30 PM Thread Starter
Moderator
 
Shryp's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Cleveland, OH
Posts: 4,159
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 196
Likes (Given): 6
Likes (Received): 250
New Threads Not Marked As Read on Return?

When I mark all threads as read, close the browser, then come back the next day it has nothing marked as read anymore. Is it doing this for everyone or should I start troubleshooting my browser setup?

Using Firefox 3.6.13 with Noscript and cookies disabled, so it could just be my setup. I just tried logging in with Chrome and it did the same thing.
Shryp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 01-11-2011, 02:41 PM
Senior Member
 
Join Date: Nov 2010
Location: Upstate NY
Posts: 194
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Likes (Given): 0
Likes (Received): 1
Are you reading posts from the main page, or going to Advanced Topics or new posts ?


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Ingersoll444 is offline  
post #3 of 4 Old 01-11-2011, 02:48 PM Thread Starter
Moderator
 
Shryp's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Cleveland, OH
Posts: 4,159
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 196
Likes (Given): 6
Likes (Received): 250
I have a bookmark set for:
http://www.snowblowerforums.com/forum/

From there I just go into each category and read them.

When I come back I just double click the category label to "Mark all as read" to catch up all the ones I already read.

It could just be something on my end, that was why I asked if anyone else was having that problem.

Last edited by Shryp; 01-11-2011 at 02:51 PM.
Shryp is offline  
post #4 of 4 Old 01-11-2011, 02:53 PM
Senior Member
 
BOSMECH's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Grafton MA.
Posts: 200
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
I am not having any problem like that ?
But then again I read all topics.
BOSMECH is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowblower Forum : Snow Blower Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome