Error when clicking on Mark Threads Read - Snowblower Forum : Snow Blower Forums
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 12 Old 02-09-2016, 12:16 AM Thread Starter
Senior Member
 
GoBlowSnow's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Colorado
Posts: 1,510
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 82
Likes (Given): 55
Likes (Received): 246
Error when clicking on Mark Threads Read

Getting the following error over the past few days when clicking on the mark threads read button at the bottom



Message
Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
GoBlowSnow is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 12 Old 02-09-2016, 06:23 AM
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Ohio
Posts: 24
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 1
Likes (Received): 3
Seeing the same. This also was happening a while back and then it stopped.
grouchy-hermit is offline  
post #3 of 12 Old 02-09-2016, 06:37 AM
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: CT
Posts: 49
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 2
Likes (Given): 0
Likes (Received): 8
same here, reported it via that link a while ago.
Dpregs is offline  
post #4 of 12 Old 02-09-2016, 07:35 AM
Super Moderator
 
bwdbrn1's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Upper Peninsula, MI Near Manisitque
Posts: 3,149
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 553
Thanks (Received): 234
Likes (Given): 584
Likes (Received): 604
Ditto. It seems to clear itself up, but I'll send a PM to the admins since everybody seems to be having that trouble.

I'm pretty much retired from the forum thing, but I check in every now and then.
bwdbrn1 is offline  
post #5 of 12 Old 02-10-2016, 10:06 AM
Let it snow
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 587
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 102
Likes (Given): 24
Likes (Received): 46
Garage
Please let me know if it comes up again

Kyle
Administrator is offline  
post #6 of 12 Old 02-10-2016, 10:14 AM
Super Moderator
 
bwdbrn1's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Upper Peninsula, MI Near Manisitque
Posts: 3,149
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 553
Thanks (Received): 234
Likes (Given): 584
Likes (Received): 604
Thanks Kyle


I just tried it after looking over the posts, and it did it again.

I'm pretty much retired from the forum thing, but I check in every now and then.

Last edited by bwdbrn1; 02-10-2016 at 10:19 AM.
bwdbrn1 is offline  
post #7 of 12 Old 02-10-2016, 12:25 PM
Member
 
Join Date: Jul 2013
Location: CT
Posts: 49
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 7
Thanks (Received): 2
Likes (Given): 0
Likes (Received): 8
Still happening. Just tried to mark forums read, and got the same error.
Dpregs is offline  
post #8 of 12 Old 02-10-2016, 11:19 PM
Super Moderator
 
bwdbrn1's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Upper Peninsula, MI Near Manisitque
Posts: 3,149
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 553
Thanks (Received): 234
Likes (Given): 584
Likes (Received): 604
Yep, still getting the same error message.

I'm pretty much retired from the forum thing, but I check in every now and then.
bwdbrn1 is offline  
post #9 of 12 Old 03-19-2016, 11:46 AM Thread Starter
Senior Member
 
GoBlowSnow's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Location: Colorado
Posts: 1,510
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 4
Thanks (Received): 82
Likes (Given): 55
Likes (Received): 246
It was working great for a few days and then today it's back But that's ok. When I log in tomorrow, it will show me the new threads.

Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
GoBlowSnow is offline  
post #10 of 12 Old 03-19-2016, 11:41 PM
Moderator
 
Shryp's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Cleveland, OH
Posts: 4,159
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 1
Thanks (Received): 196
Likes (Given): 6
Likes (Received): 250
Quote:
Originally Posted by GoBlowSnow View Post
It was working great for a few days and then today it's back But that's ok. When I log in tomorrow, it will show me the new threads.

Invalid Forum specified. If you followed a valid link, please notify the administrator
Working for me right now.

Please direct all snow blower questions to the forums and not to me with PMs.
Shryp is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowblower Forum : Snow Blower Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome