Post not showing - Snowblower Forum : Snow Blower Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 Old 12-17-2019, 10:51 AM Thread Starter
mbr
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: NH
Posts: 12
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Post not showing

I submitted a post in the Ariens forum several days ago and it hasn't shown up yet. What would keep it from not being posted?
mbr is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 12-17-2019, 10:58 AM
Senior Member
 
oneacer's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Connecticut
Posts: 1,525
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 129
Likes (Given): 0
Likes (Received): 454
This post you just made is fine . I would repost the other post that never showed if it was me.
oneacer is online now  
post #3 of 6 Old 12-17-2019, 04:43 PM
Super Moderator
 
sscotsman's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Western NY, USA
Posts: 3,791
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 67
Thanks (Received): 382
Likes (Given): 173
Likes (Received): 877
Post should be there now. I just found it and approved it.


We have been told that new member's posts should never need approval, and usually they don't.
but sometimes the forum software marks them for "moderator approval".. its a software glitch, not intentional, and apparently it cant be fixed.
We don't know they are there waiting for approval until someone says "why didn't my post show up?"
then we can go and find them by looking at that persons total posts..


Scot


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
sscotsman is online now  
post #4 of 6 Old 12-17-2019, 04:58 PM Thread Starter
mbr
Junior Member
 
Join Date: Dec 2019
Location: NH
Posts: 12
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Ok, thanks.
mbr is online now  
post #5 of 6 Old 01-24-2020, 12:41 AM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 7
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 0
Likes (Given): 0
Likes (Received): 0
Not sure if it's best to piggyback on this post, but I am a new user, and my first post from this afternoon (Ariens forum) has not shown up. I received a message that it required moderator approval. I made a subsequent post tonight in the New Member forum, and it showed up immediately.
fiveolddogs is offline  
post #6 of 6 Old 01-24-2020, 12:57 AM
Member
 
Ziggy65's Avatar
 
Join Date: Jan 2020
Location: Sauble Beach Ontario Canada
Posts: 30
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 1
Likes (Given): 3
Likes (Received): 5
Quote:
Originally Posted by fiveolddogs View Post
Not sure if it's best to piggyback on this post, but I am a new user, and my first post from this afternoon (Ariens forum) has not shown up. I received a message that it required moderator approval. I made a subsequent post tonight in the New Member forum, and it showed up immediately.
Fiveolddogs


The same thing happened to me several days ago when I joined. I just did another post and had no issues after that. Hopefully it will work for you also.

Cheers
Ziggy65 is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowblower Forum : Snow Blower Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome