Problem opening threads - Snowblower Forum : Snow Blower Forums
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 8 Old 01-19-2020, 12:42 AM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 175
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 5
Likes (Given): 3
Likes (Received): 22
Problem opening threads

Not that problem but half the time I click on a thread an empty screen pop's up. That's annoying. And here's another glitch, when I reply to a thread it opens my response with the name of the thread on top as if I was the one who introduced it.

Last edited by BlowerMods1; 01-21-2020 at 06:35 PM.
BlowerMods1 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 8 Old 01-19-2020, 01:13 PM
Super Moderator
 
Kiss4aFrog's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Hudson, WI
Posts: 9,857
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 590
Thanks (Received): 770
Likes (Given): 4371
Likes (Received): 1743
Garage


Maybe one of the Admins can help.

.

.
Make sure the windows are up before the snow plow goes by !!

Please help keep the lights on by subscribing:
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Kiss4aFrog is offline  
post #3 of 8 Old 01-19-2020, 01:17 PM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2011
Location: Connecticut
Posts: 1,662
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 0
Thanks (Received): 150
Likes (Given): 1
Likes (Received): 543
@Blower,

You are posting here, and many other threads, so I would surmise something either on your device, PC, Network, ISP , etc......
oneacer is offline  
post #4 of 8 Old 01-21-2020, 04:39 PM
Let it snow
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 625
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 11
Thanks (Received): 108
Likes (Given): 28
Likes (Received): 54
Garage
Quote:
Originally Posted by BlowerMods1 View Post
Not that problem but half the time I click on a thread an empty screen pop's up. That's annoying.
I want to try to replicate this. Can you tell me what browser you are using? Are you on mobile or desktop? Is it the same pages doing this all the time? Or just at random?
-Philip

If you need admin support please post here:


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Administrator is offline  
post #5 of 8 Old 01-21-2020, 04:45 PM
Senior Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: nova scotia-south shore - ave annual snowfall 199.4 cm ( 78.5 ")
Posts: 2,412
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 82
Thanks (Received): 173
Likes (Given): 423
Likes (Received): 664
Garage
not to hijack, i have a new issue with the site. i get a " site cant be reached "error, but then the page loads.

24 " 1967? Ariens Sno thro
28 " Ariens Sno Tek
Toro CCR ss
1966 Gravely LI Walk behind with dog eater

To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Last edited by nwcove; 01-21-2020 at 04:50 PM.
nwcove is online now  
post #6 of 8 Old 01-21-2020, 04:53 PM
Moderator
 
detdrbuzzard's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: 42.23n/83.33w/636
Posts: 6,660
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 225
Thanks (Received): 295
Likes (Given): 1887
Likes (Received): 665
Quote:
Originally Posted by Administrator View Post
I want to try to replicate this. Can you tell me what browser you are using? Are you on mobile or desktop? Is it the same pages doing this all the time? Or just at random?
-Philip
can't reach the last page on threads like " what did you do today "
same problem we are having over at GWOF, is this happening on all the forums

current machines
1-toro2450E-38419. 1-toro3000E-38435. 1-toro 3650E-38445
2-toro 521E-38052. 1-toro xl824pt 38086
1-.............,TORO XL 624ps..............
1-............, TORO XL 824ps..............
william
detdrbuzzard is online now  
post #7 of 8 Old 01-21-2020, 06:29 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 175
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 2
Thanks (Received): 5
Likes (Given): 3
Likes (Received): 22
Yep. I clicked on a thread and it opened up in edit mode on my IPad. Crazy. iPads are glitchy though. Won't let me post pics either.
BlowerMods1 is offline  
post #8 of 8 Old 01-23-2020, 01:56 PM
Let it snow
 
Administrator's Avatar
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 625
Post Thanks / Like
Thanks (Given): 11
Thanks (Received): 108
Likes (Given): 28
Likes (Received): 54
Garage
Quote:
Originally Posted by BlowerMods1 View Post
Yep. I clicked on a thread and it opened up in edit mode on my IPad. Crazy. iPads are glitchy though. Won't let me post pics either.
Are you getting an error when you try to post an image from the ipad?
-Philip

If you need admin support please post here:


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Administrator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Snowblower Forum : Snow Blower Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome